Realiseer je droomvilla

Of je nu kiest voor een kavel aan de dijk, aan het centraal gelegen erf of aan de Hollandsche IJssel, nergens woon je zo mooi als in IJsselmaere. In IJsselmaere bouw je ook nog eens je droomvilla geheel volgens je woonwensen. Je bent vrij in het kiezen van een architect, aannemer en natuurlijk in het kiezen van de woonstijl die bij je past. Hoofdtoon is het Hollandse (dijk)huis. Deze architectuur is toepasbaar in de verschillende woonstijlen, in IJsselmaere staat alles. 

Bouwbedrijf Van Leent

Speciaal voor IJsselmaere is Heijmans een samenwerking aangegaan met het gerenommeerde bouwbedrijf Van Leent. Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande woningen en hebben een team van specialisten beschikbaar. Indien je wenst kun je bij Van Leent terecht voor het totale concept, je bent echter vrij om te kiezen voor een architect en aannemer naar keuze. 

Houd je van klassiek, landelijk, jaren dertig of juist een meer moderne bouwstijl? In IJsselmaere kan het allemaal. De specialisten van Bouwbedrijf Van Leent staan voor je klaar om je unieke droomvilla te realiseren. Zij kennen de omgeving, weten aan welke eisen de woningen moeten voldoen en zijn meester in het vertalen van je woonwensen naar de bouwstijl die bij je past.

 

Meer Bouwbedrijf Van Leent

Woningontwerpen

Speciaal voor IJsselmaere heeft Van Leent samen met Wubben.Chan Architecten een aantal woningen ontworpen die op elke gewenste kavel kunnen worden gebouwd; of je nu kiest voor een plek aan de dijk, aan het erf binnenin of aan de Hollandsche IJssel. In deze ontwerpen is al rekening gehouden met het stedenbouwkundig plan en de benodigde vergunningen. Je hoeft alleen nog maar de finishing touch aan te brengen. Of je nu kiest voor één van deze ontwerpen of geheel zelfstandig gaat ontwerpen en bouwen, is geheel aan jou. Je bent vrij in het kiezen van een architect en aannemer naar keuze.  

 

Bekijk de ontwerpen van Wubben Chan Meer Wubben Chan

Interesse?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.
Tevens word je aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvang je relevante updates over het project IJsselmaere.

Waarom aanmelden?

  • Interesse in een kavel? Wij nemen contact met je op.
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een kavel in IJsselmaere

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.