Omgeving

Je geniet hier. Van de rust. Van het uitzicht. En van de natuur. Je bent thuis.

Omringd door voorzieningen

Je waant je in IJsselmaere ver van de bewoonde wereld, toch ben je omringd door voorzieningen. Op nog geen tien minuten van je woning, bevinden zich scholen, winkels, horeca en diverse sportfaciliteiten.

Sport en ontspanning

In IJsselmaere is het heerlijk sporten en ontspannen. Bij mooi weer trek je je wandel-  of hardloopschoenen aan of stap je op de fiets en kiest een van de prachtige routes door het natuurgebied Park Hitland. Ben je een fervent golfer, ruiter of zeiler; vanaf IJsselmaere is het slechts 5 minuten naar de jachthaven of manege. En in iets meer dan tien minuten ben je bij de 18 holes golfbaan Hitland.

Culinair genieten

In de directe omgeving van IJsselmaere kun je op diverse locaties culinair genieten. Zo vind je op nog geen tien minuten van je woning een authentieke trattoria waar voortreffelijke tapas worden geserveerd.

Opgroeien in de natuur

Wat is er fijner voor een kind dan opgroeien in de natuur? Samen wandelen door de wilgenbossen, met een verrekijker op zoek gaan naar hazen, hermelijnen en roofvogels. Met een basisschool op nog geen vijf minuten en een middelbare school op tien minuten van je woning, is het in IJsselmaere ook fantastisch wonen met kinderen. 

IJsselmaere

 
IJsselmaere is gelegen aan de Groenendijk in Nieuwerkerk aan den IJssel. Gelegen aan de Hollandsche IJssel, op steenworp afstand van Rotterdam, geniet je in IJsselmaere optimaal van de natuur, rust en ruimte.